Kies hier je vervolgtraject 

Vervolgtrainingen

Inzicht in interacties

Ontdek in deze training je eigen communicatie- en conflictstijl en die van de andere types en leer je hoe verschillend ze zijn. Bovendien krijg je inzicht in je eigen schaduwkanten en leer je hoe je deze kan omarmen. Tot slot ga je begrijpen op welke manier je basistype in het Enneagram je relatie met je moeder en vader beïnvloedt.

Certificatie traject

Wil je leren hoe je mensen ondersteunt die op zoek zijn naar hun basistype en instinct? In een tiendaagse training, opgesplitst in meerdere blokken en verspreid over een half jaar, leer je  dit door middel van een typeringsgesprek gecombineerd met het leren werken met de HPEI vragenlijst.


 

Coaching met het Enneagram

Deze intensieve training heeft als doelstelling coaches inzichten te geven in manieren waarop het Enneagram ingezet kan worden in coaching. Bestaande technieken worden gecombineerd met het Enneagram om in coachingtrajecten enorme tijdswinst op te leveren.

Deze training wordt momenteel geoptimaliseerd. Van zodra er meer informatie is, zal je deze hier vinden. Je kan ons wel via info@enneagramschool.be laten weten dat je op de hoogte gehouden wil worden.

Coaching

individuele sessies als vervolgtraject

Individuele Coaching

Wanneer je de basiscursus gevolgd hebt, kan je ook verkiezen om je persoonlijk groeiproces een extra boost te geven via individuele coaching. 
relatie boost met enneagram

Koppelscoaching

Wanneer jij en je partner de basiscursus gevolgd hebben, kunnen jullie kiezen voor een relatie-boost via koppelscoaching. 
ga zelf aan de slag met het enneagram

Praktijkmodules

Deze maken deel uit van onze online ennea community. Er is een online praktijkmodule per type waarbij alle theorie omgezet wordt in praktische oefeningen om je groeiproces te ondersteunen. Daarnaast is er ook een praktijkmodule voor coaches waarbij je toegang hebt tot alle types en extra materiaal als coach. 
arrow_drop_up arrow_drop_down