Kies hier je vervolgtraject 

Vervolgtrainingen

Enneacoach Praktijkdagen

Er zijn verschillende praktijkdagen waar maximaal 6 coaches aan de slag gaan met 1 bepaalde techniek. Dit kan RET, oplossingsgericht coachen, werken met delen of somatisch focussen zijn. Daarnaast kan je ook deelnemen aan intervisiecoaching.


 

Certificatie traject

Wil je leren hoe je mensen ondersteunt die op zoek zijn naar hun basistype en instinct? In een tiendaagse training, opgesplitst in meerdere blokken en verspreid over een half jaar, leer je  dit door middel van een typeringsgesprek gecombineerd met het leren werken met de HPEI vragenlijst.


 

Coaching

individuele sessies als vervolgtraject

Individuele Coaching

Wanneer je de basiscursus gevolgd hebt, kan je ook verkiezen om je persoonlijk groeiproces een extra boost te geven via individuele coaching. 
relatie boost met enneagram

Koppelscoaching

Wanneer jij en je partner de basiscursus gevolgd hebben, kunnen jullie kiezen voor een relatie-boost via koppelscoaching. 
ga zelf aan de slag met het enneagram

Praktijkmodules

Deze maken deel uit van onze online ennea community. Er is een online praktijkmodule per type waarbij alle theorie omgezet wordt in praktische oefeningen om je groeiproces te ondersteunen. Daarnaast is er ook een praktijkmodule voor coaches waarbij je toegang hebt tot alle types en extra materiaal als coach.