Producten Enneagramschool
arrow_drop_up arrow_drop_down

Tijd voor de magie van boeiende lectuur!

Geef je hoofdcentrum wat zinvol voedsel!

De kracht van het Enneagram

De volledige toelichting bij het Enneagram als model en de negen Enneagramtypes. Een onmisbare handleiding om de negen types te begrijpen en meer mildheid te genereren naar jezelf en anderen. Ontdek hoe jij op automatische piloot gaat en leer hoe te groeien naar de beste versie van jezelf.

Prijs excl. BTW: 20,71 Euro

Verzendingskosten in België zijn inbegrepen!

Begrijp me dan toch!

Dit boek beschrijft diepgaand de drie instincten als liefdestalen. Daarnaast krijg je ook praktische tips om de instincten constructief in te zetten in relaties. Cruciaal daarbij is meer begrip hebben voor je partner, kinderen, ouders. Er is ook een lang hoofdstuk om zelf je instinct te overstijgen.

Prijs excl. BTW: 20,71 Euro

Verzendingskosten in België zijn inbegrepen!

Waaier: Het Enneagram als negen ontwikkelingspaden

Deze waaier  is een handig geheugensteuntje dat de kern van elk type weergeeft. Het omvat een word cloud per type, de basisangsten en drijfveren, allergieën, vervormingen, wat zij te leren hebben maar ook wat we allemaal van dit type kunnen leren.

Waaier: Rijkere relaties dankzij het Enneagram

Deze waaier geeft een overzicht van de communicatie-, feedback- en conflictstijl per type. Het geeft ook tips over hoe je constructiever kan worden in deze domeinen, rekening houdende met je eigen type en dat van je gesprekspartner.

Enter your stars

De Rijkdom van de drie instincten

Het boekje ‘De rijkdom van de drie instincten’ omvat beschrijvingen van de 27 subtypes, met andere woorden op welke manier elk Enneagramtype samenkomt met elk instinct. Daarnaast ook een overzicht van wat de drie instincten inhouden.

Enter your stars

Integreer de negen types in jezelf

Het boekje beschrijft op een overzichtelijke, heldere manier de dynamiek van de ontwikkelingsniveaus in het algemeen maar ook voor elk Enneagramtype. Hoe kan je herkennen op welk niveau je functioneert? Waarmee kan je aan de slag?

Prijs excl. BTW: 16,98 Euro

Enter your stars

Herkader je irrationele gedachten en groei

Dit boekje  is een must voor mensen die zich bewust willen worden van de werking van hun innerlijke criticus. Het omvat een overzicht van belemmerende gedachten, uitdagende vragen en versterkende gedachten per type en instinct. Daarnaast wordt hier ook een techniek uitgelegd om je gedachten te sturen.

Word je eigen coach!

Krijg levenslang toegang tot het online platform voor zelfcoaching. Je vindt hier de vertaalslag van de theorie naar je basistype. Enorm veel oefeningen om zelf aan de slag te gaan met je basistype maar ook om meer mildheid te creëren ten opzichte van jezelf en anderen.  Elk aspect van de ontwikkelingsniveaus wordt uitgespit op maat van je basistype en daarnaast is er nog veel meer!

De aankoop gebeurt via de website van Enneagram@Work.

Enter your stars

Onmisbare schatkist voor coaches!

Alle best practices per type uitgewerkt voor jou op een gouden schotel! Deze zijn niet alleen nuttig om transformatie te creëren bij je klanten maar ook bij jezelf. Want de beste coach is degene die de negen types in zichzelf integreert.

De aankoop gebeurt via de website van Enneagram@Work.

€ 9-

E-book: Verdedigingsmechanismen

Elk type heeft een bepaalde manier om zich te verdedigen. Deze voelt als een tweede huid, wat het heel moeilijk maakt om dit zelf te herkennen. Daarom helpt het om te lezen over hoe dit juist werkt. In dit boek geven we jou ook een oplossing. Hoe kan je aan de slag met jouw verdedigingsmechanisme?

Dit allemaal voor maar 1 euro per Enneagramtype!