Integratie
arrow_drop_up arrow_drop_down

Integratie

Hoe is jouw verhouding met de types en instincten in jezelf?

In de trainingen 'de negen ontwikkelingspaden van het Enneagram' en 'Begrijp me dan toch!' heb je kennisgemaakt met de 9 types en de 3 instincten. Je hebt ondertussen ook meer 'inzicht in je interacties' met anderen die bepaalde types en instincten hebben. En tenslotte besef je ondertussen ook hoe je innerlijke criticus jou naar beneden helpt op de ontwikkelingsniveaus. 


Deze vier basistrainingen zijn een hele goede start... maar we hebben jou nog meer te bieden!

Ben je klaar voor de kroon op je werk?

3Type ontrafeld!

Je weet ondertussen dat we een favoriete strategie hebben in elk centrum. Via een online video ontdek je alles over tritype en wat de impact is van de verschillende types die samenkomen in je persoonlijkheidsstructuur. Want het geheel is echt wel meer dan de som van de delen. Elk tritype heeft echt wel zijn eigenheden. Daarnaast zijn er ook een aantal logische principes die je kan hanteren om een tritype beter te begrijpen. 

Individuele sessie

Gedurende een drie uur durende sessie richten wij uitsluitend onze aandacht op jou. Hierdoor krijg je ook tijd en ruimte om je inzichten in verband met 3type te delen en te bespreken.

Belangrijk is ook om de impact van je instinct op je 3type te zien.

Beleef de types

De kroon op je persoonlijk traject is een energetische oefening waar wij je door begeleiden. Hierdoor overstijg je het mentale begrijpen van een type. Je 'wordt' het type dat je wil oproepen. Je voelt het in je lichaam, je beleeft het. Tijdens deze oefening gebeurt het ook vaak dat we de kans krijgen om diep transformatiewerk te doen. Vandaar dat we er voor kiezen om dit via een individuele sessie te doen in plaats van in een klassikale training.

Helder pad

Na deze individuele training heb je een duidelijk ontwikkelingspad. Je weet door de analyse en verdieping van je 3type waar je grootste valkuilen liggen, welke troeven je kan inzetten en wat je groeipad is. Dankzij de energetische oefeningen heb je manieren geleerd om bepaalde types ook meer in te zetten in je dagelijks leven. 

De trainsters: Sandra of Marianne

Of deze sessie doorgaat in Hasselt met Marianne of in Aartselaar met Sandra, is jouw keuze.

Wanneer deze doorgaat is natuurlijk in overleg te bepalen.

Wil jij ook diep in jezelf duiken?

Schrijf je dan nu in!

A simple collection of products

Met BTW nummer

Inzicht in interacties

MET BTW nummer

333€
BTW exclusief
PAS OP: VOORKENNIS VEREIST!

Je hebt de 4 basisopleidingen  gevolgd.

Zonder BTW nummer

Inzicht in interacties

ZONDER BTW nummer - verlaag tarief

288€
BTW inclusief
PAS OP: VOORKENNIS VEREIST!

Je hebt de 4 basisopleidingen  gevolgd.

De investering die ik in alle opleidingen en coachings gestoken heb, is al een superinvestering in mezelf geweest. En voor iemand die zichzelf soms vergeet, is dat het echt allemaal al waard geweest.

Dus: een aanrader om opleiding/coaching te volgen bij Enneagramschool!

Liesbeth Volckeryck
                                       

algemeen

Waarom is persoonlijke ontwikkeling duur?

Voordat je expertise in iets opbouwt, dien je 10.000 uur ervaring te hebben, zegt een regel. En die hebben wij beiden. We hebben ook beide enorm geïnvesteerd in onze eigen ontwikkeling en in een goede kennis door elk ongeveer 150 dagen Enneagramtraining te volgen over ter wereld. Daarnaast verkiezen wij om te werken met kleinere groepen zodat we mensen ook ten volle aandacht kunnen geven. Al deze factoren maken dat we de prijs niet kunnen delen door 100 deelnemers bijvoorbeeld.
Daarbij is het belangrijk om voor jezelf uit te maken hoeveel zelfinzicht, innerlijke rust en bewustzijn jou waard is. Wat heb jij ervoor over om meer evenwicht en geluk te creëren in je leven? Die vraag kan jij alleen beantwoorden.

Moet ik hier zoveel tijd voor vrijmaken?

Observeer eens hoeveel je verliest doordat je steeds tegen dezelfde patronen aanloopt. Hoeveel tijd en energie kost jou dat?
Eens je bewust je automatische piloot kan bijsturen, win je tijd en energie. Je functioneert beter en efficiënter op alle vlakken. En wat misschien nog belangrijker is: je focust je aandacht op wat je hart blij maakt, op wat jou voedt.

Moet ik voorkennis hebben of psycholoog zijn?

Ons aanbod is voor iedereen toegankelijk. Geen enkele voorkennis is nodig. Het enige wat we vragen is dat je nieuwsgierig bent naar jezelf, dat je een zekere honger voelt om jezelf te ontdekken zonder enig oordeel. Je zal merken dat wij vertrekken vanuit de filosofie dat iedereen handelt vanuit goede intenties.

Hoe kan jij mij veranderen? Ik ben toch wie ik ben?

Wij kunnen jou inderdaad niet veranderen en hebben die intentie ook helemaal niet. Onze doelstelling is jou een kader aanbieden waardoor je jezelf kan observeren. Je komt tot zelfinzicht en dan heb jij de keuze om te beslissen wat jij wil doen in de toekomst. Wij tonen jou het groeipad aan de hand van de theorie en kunnen jou begeleiden op verschillende manieren, maar jij maakt telkens de keuze of je wil groeien. Wij zijn louter instrumenten in dit proces. Jij bepaalt op elk moment wat jij al dan niet wil.

Waarom zou ik voor de Enneagramschool kiezen?

Wij willen onze collega's niet afbreken. Dat zou niet mooi zijn. Wij kunnen enkel zeggen wat onze aanpak is en hoe deze verschilt.
Wij benadrukken dat we veel meer zijn dan 1 type. Wij gaan uit van de filosofie dat we alle types in ons hebben en eentje daarvan de meeste sleutels tot groei biedt. Wij zien het Enneagram als een middel om meer bewustzijn te creëren en niet als een doel op zich. Nummertjes kleven is zinloos.
Verder durven we wel stellen dat we zelf enorm goed opgeleid zijn als psychologen maar ook op vlak van Enneagram door de meest vooraanstaande trainers ter wereld. Daarbij hebben we ook allebei tussen de 10 en 15 jaar met het model EN hebben wij allebei gekozen om dit ons specialisme te maken. We werken hiermee dus elke dag. Het is niet één van onze vele producten.
Een laatste voordeel is dat wij zelf continu bezig zijn met persoonlijke groei en beseffen dat dit een oneindig pad is. We hebben dus ook enorm veel ervaring met het model doordat we het continu op onszelf toepassen.

Ga ik wel iets hebben aan deze training in mijn dagelijks leven?

We weten uit ervaring dat mensen al tijdens de training aan de slag gaan. En we geloven in de leuze: "A mind that is stretched to a new dimension, can never go back to its old dimension." Zelf al kan je niet alles vasthouden, we weten dat er bij mensen altijd wel iets blijft hangen. Hoeveel je echt integreert in je dagelijks leven, heb jij zelf in de hand. Maar wij garanderen jou wel dat je tools meekrijgt om dit te doen. Wat jij minimum dient in te brengen is presence. Als je niet bewust jezelf betrapt, kan je jezelf ook niet bijsturen met de tools die wij je aanreiken.

Is het niet egoïstisch van mij om dit te investeren in mezelf?

Sommige mensen horen hun innerlijke criticus wanneer ze investeren in zichzelf. Stel jezelf dan de vraag wat je naasten zullen winnen als jij hen beter begrijpt en zelf gelukkiger in het leven staat. Wij zijn ervan overtuigd dat zelfontplooiing het mooiste cadeau is dat je kan geven aan je omgeving!

                                   
Wij maken gebruik van cookies.