basiscursus 9 types

Waar start ik ?

Het Enneagram bestaat uit 9 basistypes en 3 instincten. Deze beïnvloeden elkaar enorm.

Je kan pas zeker zijn van je dominant type en/of instinct als je beide aspecten hebt onderzocht.

Je kan je groeiproces starten met het ontdekken van de instincten of de types. Beide zijn mogelijk. 

Vier trainingen in ons aanbod komen in aanmerking als startpunt voor je Enneagramreis.

Tweedaagse live training

9 types

Dit is een perfecte instaptraining waar de 9 enneagramtypes centraal zijn. Dit is een tweedaagse training live.

3 instincten

Dit is ook een perfecte instaptraining, alleen staan hier de 3 instincten centraal. Dit is een tweedaagse training live.

En we hebben nog 2 alternatieven:

Online cursus

Dit is echt een doe-het-zelf traject. Je betaalt per maand een abonnement en krijgt toegang tot al onze video's waar we o.a. de 9 types en de 3 instincten uitleggen. Dit is handig als je je niet kan vrijmaken voor een tweedaagse of het echt op je eigen tempo wil volgen. We merken wel dat het vinden van je dominant instinct en type niet altijd makkelijk is aangezien je hier geen begeleiding hebt van de experten.

Essentiële Enneagram

In deze tweedaagse live training, nemen we de spirituele dimensie mee in het verhaal. Deze kan je doen als vervolgtraining of als instaptraining. Als je nog nooit iets gedaan hebt op vlak van persoonlijke groei in het algemeen, raden we aan om met de tweedaagse live training 9 type en/of 3 instincten te beginnen.

Onze kalender

Hangt je keuze vooral af van de data en/of locatie voor de trainingen? Dan kan onze kalender een handig hulpmiddel zijn. Daar vind je alle data terug op een rijtje.