webinar

 

 

Gratis webinar

13 juli 2021

19u30 - 21u30

Ik doe mee!

Gratis webinar: van frustratie naar begrip

13 juli 2021 van 19u30 tot 21u30
Ik doe mee!
webinar
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Van frustratie naar begrip

  • Herken 9 manieren waarop mensen elkaar de kast opjagen
  • Zie de goede intentie achter het gedrag dat je ergert
  • Ken de 9 universele drijfveren
  • Begrijp de link tussen gedrag en drijfveren

Wil jij...

  • Meer mildheid voor jezelf?
  • Meer begrip en mildheid voor anderen?
  • Drijfveren van jezelf en anderen begrijpen?
  • Meer innerlijke rust doordat je zaken minder persoonlijk neemt?

Sandra De Clercq

Enneagramexperte/coach/trainer/auteur

Als psychologe ben ik altijd al geboeid geweest door mensen. Toen ik het Enneagram op mijn pad kwam in 2006, was ik compleet overweldigd door dit model. De kracht van het model overtuigde me vooral doordat ik er zelf enorm veel aan had en nog steeds heb in mijn persoonlijk ontwikkelingstraject. Maar ook bij anderen merkte ik dat de ene eye-opener de andere opvolgde.


Sinds 2007 heb ik dan ook het Enneagram als mijn bijzondere focus gekozen. Bij de onderneming Colruyt heb ik ondertussen meer dan 4000 mensen opgeleid maar ook via onze Enneagramschool heb ik al duizenden mensen kunnen helpen tijdens individuele coaching, teamcoaching, trainingen en koppelcoaching. 

Wat heeft het Enneagram hen gebracht?

De ontdekking van het Enneagram was een openbaring. Ik heb mijn valkuilen en allergieën beter leren kaderen. Ze zijn vanzelfsprekend voor mij, maar besef dat dit niet steeds voor anderen zo is. Ik voel me meer zelfzeker.

Luc De Godt, Director Asset

Management at Baloise Insurance

De 9 types zijn zo accuraat, levensecht beschreven en uitgediept dat dit verder gaat dan louter persoonlijkheidsstijlen herkennen.

Ilse Geysemans, Teamverantwoordelijke stafdienst dep. Economie, Streekbeleid en Europa, Provinciebestuur Antwerpen

Het Enneagram biedt me een andere manier van kijken naar mezelf en mijn eigen functioneren. Het Enneagram biedt handvaten om in relatie met anderen rekening te houden met hoe andere mensen in mekaar zitten, wat ze belangrijk vinden, en hoe je dus ook meer aansluiting kan vinden. 

Ilse Bellemans, Business Partner

Mens & Organisatie bij

Colruyt Group Colruyt

Registreer je hier 

13 juli 2021 van 19u30 tot 21u30

Ik doe mee!
Your information is safe with us
HPEI

Wetenschappelijke validatie Enneagram

In de periode 2007-2008 heb ik Philippe Halin en Nathalie Delobbe ondersteund bij het validatieonderzoek van de HPEI. Ik vertaalde deze vragenlijst naar het Nederlands en verfijnde ook sommige vragen naar aanleiding van de eerste onderzoeksresultaten. Het belang hiervan is groot want in dit onderzoek werd overtuigend aangetoond dat deze 9 drijfveren wel degelijk bestaan, los van elkaar. Alles over dit wetenschap onderzoek en de lopende onderzoeken vind je op de website van HR Enneagram Institute.