Kies hier je vervolgtraject 

Vervolgtrainingen

Vervolgtraining: Inzicht in interacties

Exploreer de communicatiestijl van elk type. Hoe praten ze? Wat zeggen ze niet? Hoe luisteren ze? Welke blinde vlekken hebben ze op vlak van communicatie? Ontdek je eigen handleiding en die van de anderen. 

Tijdens deze training maak je ook kennis met de drie conflictstijlen waardoor je leert hoe je een conflict constructief en blijvend kan oplossen.


 

integreer alle types in jezelf

Vervolgtraining: Integratie

Op deze dag staat het energetisch beleven van verschillende types centraal. Hierdoor kan je deze stukken beter integreren in jezelf.  Ook het werken met verstoten stukken of je schaduw komt aan bod.


 

Vervolgtraining:Tem je innerlijke criticus

Een online training waarbij je op je eigen tempo ontdekt welke cruciale rol de innerlijke criticus speelt in het afdalen op de ontwikkelingsniveaus. Stap voor stap teken ik het proces. Het resultaat is een visuele voorstelling van de karakterstructuur van elk Enneagramtype. Hierdoor zal je bepaalde aspecten van de types (en van jezelf) veel beter begrijpen. Daarnaast komt ook de rol van de innerlijke criticus aan bod en hoe je ermee aan de slag kan.


 

Vervolgtraining: Enneamoves

In deze training beleef je het Enneagram door je lichaam. Je ontdekt nieuwe patronen bij jezelf door beweging van je lichaam. Een ander voordeel van beweging is dat je je beter gaat kunnen inleven hoe het is om een ander type te zijn. Plus je gaat de verschillende levels fysiek ervaren.

enneagram spirituele dimensie

Essentiële Enneagram

Hoewel deze training ook kan gevolgd worden zonder voorkennis, kan deze ook als vervolgtraining doorgaan. Er komen namelijk heel andere aspecten aan bod zoals waarom een type ontstaat en wat er gebeurt eens je ontwikkelingsniveau 1 bereikt.

Enneacoach Praktijkdagen

Er zijn verschillende praktijkdagen waar maximaal 6 coaches aan de slag gaan met 1 bepaalde techniek. Dit kan RET, oplossingsgericht coachen, werken met delen of somatisch focussen zijn.


 

Certificatie traject

Wil je leren hoe je mensen ondersteunt die op zoek zijn naar hun basistype en instinct? In een tiendaagse training, opgesplitst in meerdere blokken en verspreid over een half jaar, leer je  dit door middel van een typeringsgesprek gecombineerd met het leren werken met de HPEI vragenlijst.


 

Coaching

individuele sessies als vervolgtraject

Individuele Coaching

Wanneer je de basiscursus gevolgd hebt, kan je ook verkiezen om je persoonlijk groeiproces een extra boost te geven via individuele coaching. 
relatie boost met enneagram

Koppelscoaching

Wanneer jij en je partner de basiscursus gevolgd hebben, kunnen jullie kiezen voor een relatie-boost via koppelscoaching. 
ga zelf aan de slag met het enneagram

Praktijkmodules

In deze online praktijkmodule per type wordt alle theorie omgezet in praktische oefeningen om je groeiproces te ondersteunen. Daarnaast is er ook een praktijkmodule voor coaches waarbij je toegang hebt tot alle types en een uitgebreid pakket extra materiaal als coach.